9911 Business

Just another SeoBureau site

Kantoorruimte te huur . Hoezeer we ook allemaal het toonbeeld zijn van onwrikbare ijverige ijver… het feestseizoen lijkt ons elk uur en elke minuut te laten tellen in de aanloop naar Kerstmis. Heb je dit niveau van opwinding bij sommigen al gezien vanaf 1 januari? Het moeten gekken zijn! Persoonlijk ben ik een beetje een Grinch (boo! hiss! boo!), maar ik ben niet de enige! Sommigen van ons verliezen hun productiviteit niet door opwinding, maar door het trieste effect van kortere dagen, overspannen consumentisme en natuurlijk de één-jaar-drinkers in de hoek van elke bar. “We houden allemaal van je schoenen Margaret, eerlijk, hou alsjeblieft op met huilen!” Ahem… tangent over, kunnen we aan de slag met de 3 manieren om productief te blijven tijdens het feestseizoen.

1. Prioriteiten

De meesten van ons beginnen met de beste bedoelingen, vooral als je graag een lijstje maakt. Maar het opsommen van je taken kan gemakkelijk verwarrend zijn over wat voorrang moet krijgen. Een beetje tijd vrijmaken om je taken op prioriteit in te delen kan op lange termijn enorm veel opleveren. Kon ik mijn eigen advies maar opvolgen. Wat kan ik zeggen, een blog schrijven is gewoon veel leuker!

2. Compartimenteer

Hier gaan we je werkleven scheiden van je privéleven, vooral rond de kerstperiode. Je kunt je afvragen welk cadeau je kleine Timmy gaat geven, of welke kant van je schoonmoeder je dit jaar gaat kiezen. Het gezinsleven kost vaak veel mentale energie. Zie werk als een afleiding van al het andere dat om je heen wervelt, in plaats van een obstakel dat in de weg staat.

3. Zeg gewoon “Nee”

Laten we er geen sitcom-vakantiespecial van maken, er zijn tenslotte zoveel sociale gelegenheden die maar één keer per jaar voorkomen. Maar als je toch dat beetje extra werk te doen hebt, zeg dan nee tegen deze evenementen. Al is het maar voor de eerste paar uur, terwijl u uw zaken regelt. Je zult veel meer van zulke evenementen genieten als je weet dat je die dag alles hebt bereikt wat je moest doen. Gebruik uw sociale leven als een beloning, er gaat niets boven ontmoetingen met vrienden en familie om u te motiveren.

Tags: Bureau à louer Bruxelles